صفحات

پنج برنامه کاربردی رایگان برای مدیریت حرفه ای فایل ها


پنج برنامه کاربردی رایگان برای مدیریت حرفه ای فایل ها


می دانید! مدیریت و سر و کله زدن با فایل های مختلف پراکنده شده در هر رایانه ای نوع خاصی از دقت نظر مانند نکته بینی شخصیت جان آندرتون در فیلم گزارش اقلیت را می طلبد. اما آیا نرم افزارهای رایگانی وجود دارند که امکان نظارت و مدیریت فایل ها را با سادگی و به سرعت بدهند؟ درست مثل فیلم فوق که با یک لمس صفحه لمسی فایل های خواسته شده جلوی چشمان جان مرتب می شد؟ (فیلم مربوط به خیلی وقت پیش است(۲۰۰۲) آن موقع که هنوز صفحه لمسی برای انسانها یک رویای تخیلی بود! )


از موضوع کمی پرت شدم. منظورم این نیست که شما هم می خواهید فایل ها را روی یک صفحه بزرگ لمسی پیش روی خود سازماندهی کنید. در عوض ، فقط می خواستم با این تشبیه برای شما سازماندهی سیال و پویا که خیلی از کاربران با آن سروکار دارند را ملموس کنم ؛کارهایی نظیر: کار با انواع فایل ها، دستورات ، و پوشه های سرگردان در سیستم و سازماندهی و مرتب سازی انها مانند یک ربات که به سرعت محلی را مرتب می کند! هنوز بسیاری از کاربران این نوع تسلط بر پرونده ها و فایل های سیستم خود ندارند، در واقع ، از تجربه کاری ام به شما می گویم که تا کنون تنها یک نفر را دیده ام قادر به انجام سریع امر سازماندهی فایل های خود با استفاده از ترکیب کارآیی های صفحه کلید و ماوس بود!


اما آشنایی با نرم افزارهای مدیریت فایل چه ضرورتی دارد؟ می دانید، خبره شدن در امر مدیریت فایل ها کارسختی است. دقیقا به همین دلیل تعدادی از نرم افزار رایگان و منبع باز تلاش کرده اند با خودکارسازی اعمال ضروری و یا افزایش توانایی شما در تعامل و ترتیب داده هایی که به طرز روزافزونی در حال زیاد شدن روی رایانه شما هستند امر مدیریت و سر وسامان به فایل های رایانه را برای شما آسانتر کنند. از برنامه های کاربردی که به صورت خودکار فایل ها و پوشه هایی خاص را در زمان تعیین شده حذف می کنند گرفته، تا برنامه هایی که به شما اجازه کپی ساختارهای دایرکتوری های پیچیده فایل های اسکن را می دهند، تا نرم افزارهایی که پوشه ها را به طور خودکار برای ایمج گرفتن از انها روی دیسک های فشرده به فایلهای مناسب تبدیل می کنند…. بنابراین ظاهرا برنامه های مدیریت فایل طیفی از برنامه ها کاربردی هستند که بسیاری از کارهایی که کاربران در هنگام کار با رایانه باید نحوه انجام آن را بدانند را برای کاربران انجام می دهند.


در این نوشته سعی کردم ۵ برنامه کاربردی عمومی اما ضروری برای کسانی که می خواهند بیش از معمول و کمی حرفه ای تر روی فضای دیسک سخت رایانه خود کنترل و نظارت داشته باشند را گلچین کنم. البته همه این برنامه ها به صورت رایگان هستند و بنابراین از تمام امکانات نرم افزار های پولی برخوردار نیستند؛ به این نکته هم توجه داشته باشید.

1- Autodelete

اولین برنامه اول مربوط به دسته تخریب چی ها می شود! نمی توانم وقتی به معرفی برنامه ای می پردازم حالت خاصی از کاربردهای آن را اینجا نیاورم. شاید برایتان پیش آمده باشد که فقط بخواهید پوشه پیش فرض دانلود ها را به طور خودکار خالی کنید تا فایل های زائد آن را اشغال نکند ، یا خواسته باشید هر شب تمام ردپای کارهای خود اعم از فایل های متنی باز شده، عکس ها و فیلم های تماشا شده را از لیست اسناد اخیر در ویندوز پاک کنید، و نیازهایی از این قبیل.خب، برنامه Autodelete p همان است که به دنبالش بودید و امکان می دهد تا پوشه های مورد نظر را در رایانه مشخص و علامت گذاری کرده و با توجه به برنامه زمانی که مشخص ی کنید برنامه محتویات انها را به طور خودکار حذف خواهد کرد. برای مثال به برنامه دستور می دهید همه محتویات پوشه ای به آدرس: “C:\Don’t Look At Me\” (یک آدرس فرضی) را هر ۳ روز یکبار پاک سازی کند. این کار و اعمال مشابه برای Autodelete به اندازه کافی آسان است. علاوه بر آن ، می توان برای برنامه مشخص کرد که چه نوع فایل هایی را می خواهید و کدام ها را باید حذف کند برای مثال در پوشه ای همه محتویات جز فایل هایی با پسوند . jpg پاک شوند. باز در اینجا فیلتر های موجود در برنامه به شما در امر کنترل کامل روی محتویات مورد نیاز و محتویات زائد روی هارد دیسک برای بهینه سازی فضای خالی ان کمک شایانی می کند.
دانلود برنامه در اینجا!

2- Miroirs

این برنامه کمی بامزه است. فرض کنید شما پروژه ای دارید که باید در مدت زمان معینی به اتمام برسانید، مثلا در عرض دو ماه و یا فرض کنید که پروژه های سالانه ای را انجام می دهید که ، خب ، هر سال تکرار می شوند. با این احوال اساسا یکی از کارها آن است که باید ساختار پوشه مربوط به پروژه انجام شده در سال ۲۰۱۰ را برداشته و آن را در محل دیگری از فضای دیسک اما با نام ۲۰۱۱تکرار کنید. خب این کار به اندازه کافی آسان است ، درست است؟ فقط پوشه ۲۰۱۰ را کپی کرده و نام آن را می دهید!
به این سادگی هم که فکر می کنید نیست! مثلا فرض کنید تعداد زیادی فایل مثلا ۱۵۸۳ فایل آن هم درون ساختار درختی و درون زیر پوشه های تو در تو را کپی کنید و بعد، نیاز به مراجعه دستی و ویرایش هر یک خواهید داشت چه کار طاقت فرسایی….البته نه با برنامه Mirorirs ! این برنامه انجام یک کاربرد ساده دارد، اما اینکار را کاملا به خوبی انجام می دهد! و آن تکثیر ساختار یک پوشه ، البته تنها پوشه ها و بدون هر یک از فایل های درون هر پوشه ای است! همین. ممکن است پیش پا افتاده به نظر برسد، اما برای کسانی که اغلب نیاز به ساختن ساختار درختی جدید در پوشه خالی با توجه به یک قالب از پیش طراحی شده و به میزان زیاد با در نظر گرفتن ارزش زمان دارند این یک ابزار ضروری به حساب می آید.
دانلود برنامه در اینجا!

3- Dropresize

با توجه به این که (تقریبا) هر هفته ، نیاز به تغییر اندازه اسکرین شات های بی شماری از برنامه های کاربردی برای کم کردن حجم فایل آنها برای قرار دادن در مقالات خود دارم، هیچ برنامه ای بیشتر از این نمی تواند عصای دستم باشد که با خیال راحت تمام فایل های تصویری را در پوشه ای بریزم و برنامه خود به طور خودکار همه آنها را به میزان موردنظر من تغییر اندازه دهد. ایده دور از ذهنی است، اینطور نیست؟ نه خیر! نه با برنامه Dropresize که به شما دقیقا امکان بهره بردن از چنین قابلیتی را می دهد. با استفاده از این ابزار ، پوشه خاصی را برای برنامه تعیین می کنید که همواره «رصد» کند. هر گاه شما فایلی تصویری به درون این پوشه انداختید، توسط برنامه به طور خودکار تغییر اندازه داده شده و به هر اندازه ای که مناسب می بینید ذخیره خواهند شد، بله ، شما می توانید همزمان چند پوشه برای داشتن چندین طول و عرض تصویر متفاوت برای برنامه مشخص کنید و تصویر را در هر کدام از پوشه ها (یا در تمام پوشه ها)که بگذارید به آن طول و عرض تغییر اندازه دهد
حتی اگر تمایل داشته باشید، Dropresize قادر به ایجاد پشتیبان گیری از فایلها قبل از تغییر سایز آن فایل است، و این در صورتی است که می خواهید سایز اصلی فایلی را در کنار فایل تغییر سایز یافته نگهداری کنید تا در مواقع مورد نیاز از ان استفاده کنید. با این اوصاف، آیا Dropresize برای شما بهترین نرم افزار کاربردی نیست؟… برای من که این طور است!
دانلود برنامه در اینجا!


4- jMultiFilesAndDirsCopy

در حالی که از روی نام این برنامه نمی توان به چیز خاصی از آن پی برد و به ان امتیاز داد، اما پس از لحظاتی کار با این برنامه مبتنی بر جاوا می توان برای مفید بودنش امتیاز خوبی به ان داد. نام آن را دیگر در این دو پاراگراف توضیح مختصر ذکر نمی کنم که دچار ترس از خواندن نام ثقیلش نشوید، اما همین کفایت میکند که بگویم با این برنامه مفید می توانید فایل ها را همزمان در بیش از یک دایرکتوری کپی کنید. در واقع ، شما می توانید هر تعداد فایل که مدنظرتان است را در هر تعداد مکان که می خواهید روی هارد دیسک به صورت همزمان و تنها با فشار یک دکمه کپی کنید که می تواند در حالتی که قرار است مثلا فایلهایی را در ۵۰ آدرس مختلف روی هارد دیسک قرار است کپی کنید جلوی درگ و دراپ کردن را که شیوه دستی این کار است گرفته و کلی باعث سرعت و صرفه جویی در زمان گردد!
و قبل از اینکه بپرسید ،جواب می دهم بله ، این برنامه با چند درایو ذخیره سازی خارجی به طور همزمان متصل به رایانه سازگار هست. اگر شما یک مثلا ۱۰درایوهای یواس بی به رایانه متصل کردید که همه باید مطالب یکسانی رویشان کپی شود، فقط کافیست این برنامه را نصب کرده، اجازه دهید اجرا شود و پس از دادن دستورات لازم به برنامه در صورتی که زمان بر است تنها از جلوی رایانه بلند شوید و به تماشای تلویزیون یا تفریح دیگر بپردازید و بگذارید برنامه این کار طاقت فرسا را به جای شما انجام دهد. بالاخره رایانه برای ساده کردن کارها اختراع شده نه؟
دانلود برنامه در اینجا!


5- Eraser

اگر برنامه خوب و دوست قدیمی خودم یعنی Eraser را در این لیست پنج تایی از برنامه های مدیریت فایل معرفی نمی کردم بعضی ممکن بود مرا به بی مبالاتی در وظایف متهم کنند! بالاخره، کنترل چگونگی حذف فایل های زائد به همان اندازه مهم است که چگونگی کپی فایلهای ضروری و یا تغییر اندازه آنها ، و یا هر کار دیگری که با فایلها بخواهید انجام دهید. اگر مایل به افزودن یک برنامه پاک کن فایل حرفه ای ، که قادر به حذف امن همه ردپاهای ناشی از فعالیت های خصوصی شما در سیستم و نابودی کامل اطلاعات غیر ضروری به شیوه ای که دیگر هرگز قابل بازیابی نباشد هستید، پیشنهاد ما نرم افزار Eraser است که راه حلی کامل و بسیار کم حجم و قابل اطمینان برای حذف فایل های زائد و غیر ضروری شما به شیوه ای غیر قابل بازیابی می باشد.
نه تنها برنامه از مزیت سادگی استفاده و کاربر پسندی لازم برخوردار است، بلکه به همراه خود می تواند گزینه ای برای فعالسازی امکانات برنامه به طور مستقیم در منوی راست کلیک نصب کند. با انتخاب فایل و اشاره ای بر روی کلید راست ماوس و انتخاب گزینه این برنامه، فایل های ناخواسته شما، برای هر نیتی که داشته باشید، حذف خواهند شد، چه از رایانه شما و چه از سطل بازیافت ویندوز و در راه اندازی مجدد کامپیوتر خود دیگر اثری از فایلهای حذف شده را نخواهید یافت و به هیچ وجه هم قابل بازیابی نخواهند بود. این نرم افزار به خصوص برای حرفه ای هایی که مایل نیستند اطلاعاتی که از روی یک درایو ذخیره سازی پاک کرده اند به هیچ وجه در دسترس افراد با نیت سوء قرار گیرد نرم افزار ضروری به حساب می آید.
دانلود برنامه در اینجا!








منبع : http://www.gooyait.com

0 نظر:

ارسال یک نظر

» لطفا فینگلیش ننویسید.

» فارسی بنویسید و برای نمایش درست آدرس وبلاگ‌تان، "//:http" را فراموش نکنید.

» نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز -حالا به هر کسی که می‌خواهد باشد- حذف خواهند شد.